رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

درگیری تَن به تَن رزمندگان حزب‌الله با نظامیان متجاوز صهیونیست

حزب‌الله لبنان از درگیری تَن به تَن رزمندگان مقاومت اسلامی با نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف شهرک «القوزح» در جنوب لبنان و از پای درآمدن نظامیان صهیونیست خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از ضربات جدید خود به نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۵ بعد از ظهر روز چهارشنبه شانزدهم اکتبر ۲۰۲۴ در اطراف شهرک «القوزح» با استفاده از سلاح‌های مختلف تیربار وارد درگیری شدید و تَن به تَن با نیرو‌های دشمن اسرائیلی شدند. این درگیری که همچنان ادامه دارد به هلاکت و زخمی‌شدن شماری از نیرو‌های دشمن انجامیده است.

در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان نیز آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۳ بعد از ظهر روز چهارشنبه شانزدهم اکتبر ۲۰۲۴ تجمع نظامیان دشمن اسرائیلی در مسکاف عام را با گلوله‌های توپخانه هدف قرار دادند.

علاوه بر این ساعت ۲:۳۰ بعد از ظهر امروز به وقت محلی نیز تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در «تل القبع» واقع در «مرکبا» هدف حملات توپخانه‌ای رزمندگان حزب‌الله لبنان قرار گرفت.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدادرآمدن آژیر هشدار در مناطق اشغالی «مسکاف عام» واقع در «اصبع الجلیل» و «المالکیه» در «الجلیل غربی» خبر دادند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار