واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

درگیری تَن به تَن رزمندگان حزب‌الله با نظامیان متجاوز صهیونیست

درگیری تَن به تَن رزمندگان حزب‌الله با نظامیان متجاوز صهیونیست حزب‌الله لبنان از درگیری تَن به تَن رزمندگان مقاومت اسلامی با نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف شهرک «القوزح» در جنوب لبنان و از پای درآمدن نظامیان صهیونیست خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از ضربات جدید خود به نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۵ بعد از ظهر روز چهارشنبه شانزدهم اکتبر ۲۰۲۴ در اطراف شهرک «القوزح» با استفاده از سلاح‌های مختلف تیربار وارد درگیری شدید و تَن به تَن با نیرو‌های دشمن اسرائیلی شدند. این درگیری که همچنان ادامه دارد به هلاکت و زخمی‌شدن شماری از نیرو‌های دشمن انجامیده است.

در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان نیز آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۳ بعد از ظهر روز چهارشنبه شانزدهم اکتبر ۲۰۲۴ تجمع نظامیان دشمن اسرائیلی در مسکاف عام را با گلوله‌های توپخانه هدف قرار دادند.

علاوه بر این ساعت ۲:۳۰ بعد از ظهر امروز به وقت محلی نیز تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در «تل القبع» واقع در «مرکبا» هدف حملات توپخانه‌ای رزمندگان حزب‌الله لبنان قرار گرفت.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدادرآمدن آژیر هشدار در مناطق اشغالی «مسکاف عام» واقع در «اصبع الجلیل» و «المالکیه» در «الجلیل غربی» خبر دادند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار